Voor het halen van je t-rijbewijs ben je bij de Tractor academie aan het juiste adres.

Op onze academie verzorgen wij theorie en praktijklessen voor het behalen van je tractor rijbewijs.t-rijbewijs,trijbewijs,tractorrijbewijs,trekkerrijbewijs Voor je start met de praktijk moet je je theorie halen. Deze kan je thuis leren met onze e-learning. maar ook klassikale theorie lessen behoort tot de mogelijkheden.

De praktijkopleiding voor je t-rijbewijs is gericht op het aanleren van een goede voertuigbeheersing. Daarnaast leren wij je op een verantwoordelijke en veilige manier deel te nemen aan het verkeer. Je krijgt les in een John Deere full power automaat tractor.

Voor praktijk opleidingen werken wij landelijk en is er altijd wel een locatie bij je in de buurt. Een voordeel van de tractoracademie is dat je, voor je de weg echt op gaat, praktijkervaring op kan doen in onze unieke tractor les simulator. Dit kan al voor je 16e verjaardag! Dit scheelt je uiteindelijk in het aantal lesuren en daarnaast neemt de kans om de eerste keer te slagen voor je t-rijbewijs aanzienlijk toe.

Wij zijn gespecialiseerd in 3-daagse opleidingen. Dus lessen op je verjaardag en enkele dagen later op examen behoort tot de mogelijkheden.

Snel je Tractorrijbewijs halen is mogelijk, echter soms kunnen de wachttijden bij het CBR lang zijn. Het is slim om je tijdig aan te melden bij de opleider, dus ruim voordat je 16 jaar wordt. Verder is het ook verstandig om je theorie te halen vóór je zestiende, dit mag al vanaf 15,5 jaar. Dus meld je op tijd aan, haal tijdig je theorie, zodat wij bij de tractor academie vroeg je rijlessen en examen kunnen plannen.

Tractor Academie kent geen beperkingen!

Tractor Academie geeft iedereen met een beperking de kans om het T-rijbewijs te halen. We hebben een leervorm ontwikkeld waarmee het ook voor mensen met een verstandelijke beperking mogelijk is om de theorie en praktijk voor het tractor rijbewijs te behalen. Dat we daar eerder succes mee hebben behaald lees je hier .
Daarnaast hebben we een van onze tractors laten aanpassen voor bestuurders met een lichamelijke beperking.

59 totaal aantal vertoningen, 1 aantal vertoningen vandaag

Translate »