Ziziphus mucronata
De bladeren van deze plant hebben een licht gezaagde bladrand en zijn ovaal gevormd en hebben een spitse punt en hebben bladnerven die doorlopen tot de punt van het blad en hebben een korte bladstengel en de bladeren staan niet tegenoverstaand aan elkaar aan de takken. De bloemen van deze plant staan met meerdere bij een en bevatten elk gele meeldraden en gele bloembladeren. De vruchten van de plant staan met meerdere aan de takken en rond en licht gekleurd.
Zelkova serrata
De bladeren zijn langwerpig tot ovaal gevormd en hebben een licht gezaagde bladrand en een spitse punt en hebben sterk duidelijk zichtbare bladnerven en hebben een korte bladstengel. De bladeren staan niet tegenoverstaand aan elkaar aan de takken en de bladeren verkleuren oranje herfst.
Zelkova carpinifolia
De bladeren van deze boom staan niet evenwichtig tegenover elkaar aan de takken. De bladeren hebben een getande bladrand en zijn ovaal gevormd en hebben een spitse punt en hebben sterk duidelijk zichtbare bladnerven en hebben een zeer korte bladstengel. De bladeren verkleuren oranje herfst. De schors is glad en bruin.
Zanthoxylum simulans
De bladeren van deze plant staan met meerdere aan een bladstengel en hebben een gave bladrand en zijn ovaal gevormd met spitse punt en hebben sterk duidelijk zichtbare bladnerven en hebben een zeer korte bladstengel. De vruchten van deze plant staan met meerdere bij een en zijn rood en rond.
Zanthoxylum piperitum
De bladeren staan met meerdere aan een bladstengel en hebben een gave bladrand en zijn ovaal gevormd en hebben een spitse punt en hebben sterk duidelijk zichtbare bladnerven en hebben een zeer korte bladstil. De vruchten van deze plant staan met meerdere bij een en zijn rond gevormden lichtgekleurd.
Zanthoxylum americanum
De bladeren staan met meerdere aan een bladstengel en hebben een gladde bladrand en zijn ovaal gevormd en hebben een spitse tot ronde punt. En hebben sterk duidelijk zichtbare bladnerven en hebben een zeer korte bladstengel. De vruchten van deze plant staan met meerdere bij een en zijn rond en roze tot roodgekleurd.
Xanthoceras sorbifolium
De bladeren staan met meerdere bij een aan een bladstengel en de bladeren hebben een licht gezaagde bladrand en hebben een zeer duidelijk zichtbare bladnerven en een zeer korte bladstengel. De bloemen staan als pluimen aan de takken en bevatten elk vijf gegolfde bloembladeren en zijn wit en hebben gele binnenkant.
Wigandia caracasana
De bladeren van deze boom zijn groot bladeren hebben een gegolfde bladrand en zijn ovaal gevormd en hebben ronde en de bladeren hebben zichtbare bladnerven en een korte bladstengel en de bladeren staan niet tegenoverstaand aan elkaar aan de takken. De bloemen van deze plant staan als pluimen aan de takken en bevatten elk vijf blauwe bloembladeren en lichtgekleurde meeldraden.
Weinmannia trichosperma
De bladeren staan we meerdere aan een bladstengel de bladeren hebben een getande bladrand en zijn ovaal tot rond gevormd en hebben een korte bladstengel. De bloemen van deze plant staan met meerdere aan een stengel en zijn roodgekleurd.
Weinmannia racemosa
De bladeren zijn licht gevouwd en hebben een licht gelobde bladrand en hebben sterk duidelijk zichtbare bladnerven en een korte bladstengel en zijn ovaal gevormd en hebben een spitse punt. De bloemen van deze plant staan we meerdere aan een stengel en hebben witte bloembladeren.